3,500 ₺

 (Haftalık)

Açıklama

İlan Türü : Haftalık Kiralık
Tarih : 6 Temmuz 2020
Konum : hüsnü karakaş mh. 3602 sk 13/3

İveco Karavan Kiralama

İveco Karavan Kiralama için bu ilan tam size göre! Kiralık karavan arayanlar için eşsiz seçenekleri Bence Kirala’da listeleyerek bulabilirsiniz.

Bir karavanda ihtiyacınız olacak herşey mevcut; Mutfak, Duş-wc, sıcak su, 360 koltuklar, klima, yatak odası, 200 lt temiz su, 100 lt kirli su tankı, 22 inç led tv, gölgelik, çift ocak vs..

İveco karavana kiralama yapmak isteyenler için; Araç 2005 model İveco 35 kemikli, bakımlı, çift teker, 1 ay önce muayeneli, lastik durumları iyi, double teyp, geri görüş kamerası 347000 km de 2,8 motor sorunsuz güçlü bir araçtır.

Karavan ruhsatta özel amaçlı karavan olarak geçmekte ve m1 sınıfındadır “B” sınıfı ehliyet ile kullanılabilir ve otomobil sınıfında geçmektedir. Yıllık sigortası 1600 ₺ olup resmi anlamda tüm avantajlara sahiptir.

Sadece eşyalarını alıp arkana bakmadan yola çıkılacak keyifli bir karavan.

Kiralık Karavan Avantajları

Kiralık karavan, özellikle yolculuk sırasında konaklama ve ulaşım ihtiyaçlarını bir arada karşılamayı sağladıklarından dolayı çok popülerdir.

Avantajları şunlardır:

  1. Kiralık karavan ile, yolculuk sırasında konaklama ihtiyaçlarınızı bir arada karşılar. Bu, oteller ve pansiyonlar gibi farklı yerlerde konaklama ihtiyaçlarınızı düşünmenize gerek kalmadan rahatça seyahat etmenizi sağlar.
  2. Kiralık karavanlar genellikle düşük maliyetli bir seyahat seçeneğidir. Özellikle uzun yolculuklar sırasında, konaklama ve ulaşım giderlerinin bir arada karşılanması sayesinde para tasarrufu sağlar.
  3. Kiralık karavan ile, seyahat esnasında daha fazla esneklik sağlar. Özellikle turistik yerlerde sıkışık otellerde kalmayı tercih etmiyorsanız, kiralık karavanlar size daha fazla özgürlük ve rahatlık sağlar.
  4. Kiralık karavan ile, aileler için ideal bir seyahat seçeneğidir. Çocuklarınız için yapılmış oyun alanları ve özel oda tasarımları sayesinde aileler için konforlu bir seyahat imkanı sunar.
  5. Kiralık karavanlar, yolculuk esnasında yemek yapma imkanı sunar. Bu sayede yolculuk sırasında yemek masraflarını azaltabilir ve daha sağlıklı yiyecekler tüketebilirsiniz.

 

 

Konum

hüsnü karakaş mh. 3602 sk 13/3
Profil Resmi
Erkan
Kurumsal
ad type Haftalık Kiralık ad type

Mesaj Gönder

Mesaj Gönder
Güvenli Kiralamanın İpuçları
  1. Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.
  2. Şüphe duyduğunuz kişilere Kesinlikle kiralama yapmayınız ve bizimle iletişime geçiniz.
  3. Kişisel verilerinizi ve üyelik bilgilerinizi (TC kimlik numarası, kredi kartı verileri, vb.) kimse ile paylaşmayınız.  Detaylı Bilgi...

Vitrin

Üst