Dakikalık Araç Kiralama: TikTak Otomobil Kiralama Nedir?

Dakikalık Araç Kiralama: TikTak Otomobil Kiralama Nedir?

Yeni nesil hızlı araç kiralama uygulaması olan TikTak yakın zamanda çok fazla kullanıcı edindi. Araç kiralamak isteyenler TikTak uygulamasını indirerek İstanbul’un birçok semtindeki aktif araçlar uygun fiyatlar ile kiralayabiliyor.

TikTak Araç Kiralama Nedir?

TikTak, Hedef Filo’un araç kiralama girişimidir. Herhangi bir sözleşme imzalamadan, bölgenizdeki araçları dakikalık olarak kiralayabiliyorsunuz. Bu işlemi gerçekleştirmek için tek yapmanız gereken Google Play ya da App Store kullanarak uygulamayı indirmek. Sonrasında üyelik oluşturmanız gerekiyor.

Tiktak’a Nasıl Üye Olurum?

TikTak’a üye olmak ve hizmetten yararlanmak için ehliyetinizin arkalı ve önlü resmini yüklemeniz gerekiyor. Sürücü belgesi kontrolünden sonra üyeliğinizin onaylanması 1-2 gün içerisinde tamamlandıktan sonra üyeliğini aktif hale geliyor. Uygulamaya bir banka/kredi kartı tanımlayarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

TikTak’ı Nerelerde Bulabilirim?

Hizmet bölgesi şu anda İstanbul’un merkezi noktaları ama zaman geçtikçe bölge giderek genişliyor. Kiralama işlemi yapmak istediğinizde uygulamaya girin. Size yakın olan aracı harita üzerinden bulmalısınız, sonrasında aracın yanına gidebilirsiniz.

TikTak Kiralama İşlemi Nasıl Yapılır?

Haritadan size yakın bulduğunuz aracın yanına gittiğinizde yapacağınız ilk şey aracı kontrol etmek olacaktır. Araçta herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol ettikten sonra aracı kiralayabiliyorsunuz. Araç kiralama adımında TikTak seçtiğiniz aracın özelliklerine göre değişen bir provizyon ücreti talep ediyor. Bu ücret de araçla işiniz bittiğinde tekrar hesabınıza iade ediliyor. Aracı kullandığınız süre için dakikalık olarak ücretlendirme yapılıyor. Kiralamayı bitirdiğinizde uygulama sizden anahtarı torpido gözüne bırakmanızı ve kontrolleri yaparak araçtan ayrılmanızı söylüyor. Son olarak da aracın dıştan fotoğrafını çekip sisteme yükledikten sonra kiralama işlemi tamamen bitmiş oluyor.

 

Yorumla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Üst