Açıklama

İlan Türü : Kiralık
Tarih : 1 Aralık 2017
Konum : Bursa, Türkiye

Bursa temizlik şirketi işyerlerine ve ofislere düzenli olarak çaışacak çay ve temizlik personeli temin etmekte veya periyodik olarak bizden bu hizmeti talep eden işyerlerine personel hizmeti vermekteyiz.

İşyerleri ve ofisler evlerimiz dışında en çok vakit geçirdiğimiz alanlardır. Bu alanlarda yeri gelir sabahlara kadar çalışır yeri gelir müşterilerimizi misafirlerimizi ağırlarız. Ofis ve işyerlerinde de hayatımızın her alanında olduğu gibi temizlik, mutlaka yapılması gereken ve üzerinde durulması gereken bir hizmettir.

Ofis ve işyerlerinde çalışma oadaları, mutfak, tuvalet ve rafların temizliği, camların silinmesi gibi işler vardır. Bu alanlarda temizlik yaparken atnı anda çalışma olabilmektedir veya mesai saati öncesinde temizlik yapılır. Çalışma masalarının silinmesi ve çöplerin alınması düzenli olarak yapılır ve bu işlemler ofis içindeki çalışmayı aksatmayacak şekilde organize dilmesi gerekir. Ayrıca şirket içi önemli evrakların dosyaların tutulduğu raflarda temizlik yaparken hiçbir şekilde dosya sistemini veya evrakların kaybolmasına neden olacak şekilde çalışılmamasına özen gösterilir.

İşyerlerinde hijyenik ve ferah bir ortamın oluşması gelen müşteriler ve misafirler üzerinde iyi bir izlenim bırakacağı gibi çalışanlar üzerinde de iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır. Her şartta en iyi himzeti taahhüt eden Bursa temizlik ofis ve işyeri temizliğinde de sizlere kendinizi özel ve farklı hissedeceğiniz çözümler sunar.

Ofis ve iş yeri temizliğinde çay ve temizlik personeli ihtiyaçlarınızda bizleri arayabilir ve 7/24 destek alabilirsiniz.

 

 

Konum

Bursa, Türkiye
Güvenli Kiralamanın İpuçları
  1. Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.
  2. Şüphe duyduğunuz kişilere Kesinlikle kiralama yapmayınız ve bizimle iletişime geçiniz.
  3. Kişisel verilerinizi ve üyelik bilgilerinizi (TC kimlik numarası, kredi kartı verileri, vb.) kimse ile paylaşmayınız.  Detaylı Bilgi...

Vitrin

Üst