Açıklama

İlan Türü : Kiralık
Tarih : 15 Kasım 2017
Konum : Fethiye, Muğla, Türkiye

Türk iş adamlarının öncülüğünü yaptıkları son derece lux motoryatlar, son yıllarda zamanı kısıtlı olanların yelkenlilerle yavaş ve uzun zaman alan yolculukları yerine, süratli ve  lüks megayatlar ile kısa zamanda çok yer gezmek için tüm sezonu, hafta sonları bile olsa yatlarına kolayca katılarak, buldukları zaman diliminde denizi, yaşamak icin son derece uygundur. Yatların sahip oldukları teknolojik gelişme ile hazırlanan iletişim kolaylığı ile iş adamları tatillerinde bile kiralık motoryatlarda, yada kendilerine ait yatlarla işlerini de tatil yaparken dahi takip etme şansına sahiptirler. bu kolaylık iş adamlarımızı hem motoryatlarına hem de denize daha fazla zaman ayırmalarina sebep olmaktadır. Ailelerini ve iş arkadaşlarını tatillerinde dahi ağırlayan yat sahipleri bu ortamın iş hayatlarına hareket getirdiğini saklamıyorlar. Ayrıca büyük prestij ve ayrıcalık sahibi olmanın getirdiği kolaylıkta işadamlarına önemli bir avantaj saglamaktadır.
Gün geçtikçe yeni tersanelerde kurulan motoryatların sayılarıda artmakta. Sayıları sürekli artan motor yatlar, sahiplerince kullanılmayan sürelerini değerlendiren acentamız mavi yolculuk için kiralık yat arayan misafirlere bu yatları organize etmekte ve hazırlanmasına yardımcı olmaktadır. yat sahiplerine de yıllık masraflarınin bir kısmını bu şekilde geri kazandırırken. Bizler acente olarak kiralık motoryat eksiğimizi bu şekilde kapatarak hem misafirlerimize hem de yat sahiplerine yardımcı olduğumuzu düşünüyoruz.

motoryat kirala

motoryat

yat

yat kiralama

 

 

Konum

Fethiye, Muğla, Türkiye
Güvenli Kiralamanın İpuçları
  1. Tanımadığınız kişilere kesinlikle para göndermeyin.
  2. Şüphe duyduğunuz kişilere Kesinlikle kiralama yapmayınız ve bizimle iletişime geçiniz.
  3. Kişisel verilerinizi ve üyelik bilgilerinizi (TC kimlik numarası, kredi kartı verileri, vb.) kimse ile paylaşmayınız.  Detaylı Bilgi...

Vitrin

Üst